Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endring av språk for talemeldinger

Produktet har flere forskjellige språkvalg for talemeldinger, slik at du kan høre lydmeldinger fra produktet på ditt foretrukne språk.

Forhåndsinstallerte språk for talemeldinger

Engelsk • Tysk • Koreansk • Svensk • Polsk • Spansk • Mandarin • italiensk • nederlandsk • fransk • Japansk • Portugisisk • Russisk

Slik aktiverer, deaktiverer eller endrer du språket for talemeldinger:

1. I Bose-appen trykker du på Innstillinger-ikonet øverst til høyre.
  2. Velg talemeldinger
  3. Bruk vekslebryterne Tilkoblinger og anrop eller Batterinivå ved oppstart til å slå de tilsvarende talemeldingene på eller av
  4. Trykk på Språk for å velge et annet språk for talemeldinger