Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere party- eller stereomodus

Du kan spille av fra to kompatible høyttalere samtidig ved å bruke enten Party-modus (begge høyttalerne spilles av i enison) eller Stereo-modus (begge høyttalerne spilles av som et stereopar: Én som venstre høyttaler, én som høyre). Disse modusene er nyttige, for eksempel for å dekke et større lytteområde eller for å høre større venstre og høyre lydseparasjon.

Sørg for at høyttalerne dine kan kobles sammen for å spille i stereo- eller festmodus:

Bose-app-kompatible Bluetooth-høyttalere kan kun brukes i fest- eller stereomodus med hverandre via Speaker Link-funksjonen. For mer informasjon, se Høyttalerkobling.

Party- og stereomodus fungerer med følgende Bose-app-kompatible høyttalere:

• SoundLink Flex Portable Speaker Gen 2

For å bytte mellom Stereo og Fest-modus når de er koblet sammen:

For å bytte mellom stereo & fest-modus, trykk på Snarvei-knappen på en av høyttalerne én gang eller naviger til Bose-appen, velg høyttalergruppen, trykk på Høyttalerlink, og slå "Stereo (L/R)" bryteren til ønsket modus.