Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Problemer med å bruke modusene Party (fest) eller Stereo (stereo)

Hvis du har problemer med å bruke Party Mode (partimodus) (spille av to høyttalere samtidig) eller Stereo Mode (spille av to høyttalere som et venstre/høyre stereopar), kan du prøve følgende:

Party- og stereomodus fungerer med følgende Bose-app-kompatible høyttalere:

• SoundLink Flex Portable Speaker Gen 2

Sørg for at begge Bose-app-kompatible høyttalere er slått på, og at hurtigtasten for Speaker Link er aktivert.

Bose-app-kompatible Bluetooth-høyttalere kan bare kobles sammen ved å aktivere snarveien for Høyttalerlink på begge høyttalerne. For mer informasjon, se Bruk av snarveisknappen og Kobling av høyttalere.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Uansett hvilket problem du har med produktet, kan du prøve å oppdatere det. Gå til btu.Bose.com og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene.

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Gå til btu.bose.com på en datamaskin, og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de nyeste funksjonene og forbedringene. Se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Hvis du bruker to av samme modell, gi dem forskjellige navn i Bose-appen.

Når du kobler til to høyttalere av samme modell, gi dem forskjellige navn for å hjelpe med å skille dem fra hverandre. For mer informasjon, se Endre navn på et produkt.

Prøv å flytte produktene lenger fra hverandre

Hvis du opplever lydforsinkelser når du kobler til høyttalerne dine, kan justering av avstanden mellom dem bidra til å forbedre interferens og synkronisering. Hold dem innen Bluetooth-rekkevidde, som er omtrent 10 meter (33 fot). Denne rekkevidden kan imidlertid reduseres av vegger, metallgjenstander, dører eller andre Bluetooth-enheter i området.

På Bluetooth®-enheten fjerner du alle oppføringene i Bose-produktet fra Bluetooth-menyen. Prøv deretter å koble til på nytt.

I Bluetooth-menyen på Bluetooth-enheten finner du en liste over Bluetooth-produkter som tidligere er koblet til. Bose-produktet ditt kan dukke opp én eller flere ganger i listen (dvs. Det kan være oppført en andre gang med «LE» i navnet). Velg hver oppføring for produktet du vil fjerne , ved å velge Forget, UnpairDelete eller Something similar. Etter kan du prøve å koble til på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Fjern Bose-produktminnet for tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Bose-produktet husker de siste flere enhetene det koblet til t oso det raskt kan koble til dem igjen. I cas ethere i sa nissue med enheten minne, clea rit en dderetter prøve å koble til enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblet Bluetooth®-enhetssand  koble til en Bluetooth®-enhet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.