Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere funksjonene for avspilling av medier og anrop

En forklaring på de forskjellige kontrollene på produktet.

Høyttalerkontroller

Mediaavspilling og Volum
Funksjon Hva du skal gjøre
Spill/Pause Trykk på ikon.
Spol fremover Doble-trykk på ikon.
Spol bakover Trykk tre ganger på ikon.
Øk volumet Trykk på +.
Merk:
  • For å raskt øke volumet, hold knappen inne
  • Når minimumsvolumet er nådd, blinker Bluetooth-lampen hvitt 2 ganger.
Reduser volumet Trykk på -.
Merk:
  • For å raskt redusere volumet, hold knappen inne
  • Når minimumsvolumet er nådd, blinker Bluetooth-lampen 2 ganger.

Telefonanrop
Funksjon Hva du skal gjøre
Ta en samtale Trykk på ikon.
Avslutt en samtale Mens du er i samtale, dobbelttrykk på ikon.
Avvise en innkommende samtale Dobbelttrykk på ikon.
Besvare et annet innkommende anrop og sette det nåværende anropet på vent Mens du er i samtale, trykk på ikon.
Når to samtaler er aktive, avslutt det nåværende anropet og bytt til den andre linjen Dobbelttrykk på ikon når begge samtalene er aktive.
Avvis et andre innkommende anrop og bli på det nåværende anropet Mens du er i samtale, dobbelttrykk på ikon.
Bytt mellom to samtaler Med to aktive samtaler, trykk på ikon
Merk: Stum er ikke tilgjengelig når to samtaler er aktive.
Stum/Opptatt en samtale Mens du er i samtale, trykk på ikon.
Foreta et anrop med stemmekontroll TrykkTrykk på ikon
Merk: Snarveien må være satt til stemmeassistent i Bose-appen.