Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Bruke tidtakeren for automatisk avslåing

Auto-off-timeren sparer batteriet når høyttaleren bruker batteristrøm. Høyttaleren slås av når lyden har stoppet og knappene ikke har blitt trykket på på 20 minutter.
For å vekke høyttaleren, trykk på strømknappen eller Bluetooth-knappen .
MERK: Hvis du vil endre tidtakerinnstillingen, bruker du Bose-appen. Du får tilgang til dette alternativet fra Innstillinger-menyen.

Deaktiver tidtakeren for automatisk avslåing

Trykk og hold inne Spill av / pause-knappen og volum opp + knappen samtidig. Du hører «Auto-off disabled.»
Gjenta for å aktivere auto-off timeren.
TIPS: Du kan også deaktivere tidtakeren for automatisk avslåing ved hjelp av Bose-appen