Bose QuietComfort ørepropper

Selges fra 2024 – nåværende pris

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Statuslys på øreproppene og ladeetuiet

Statuslyset er plassert på forsiden av ladeetuiet.

Batteristatus

Ladeetui (ingen ørepropper) - Viser ladeetuiets batteristatus når etuiet ikke er koblet til strøm og øreproppene ikke er i etuiet.
  • Solid grønn (5 sekunder) - Høy ladning (81% - 100%)
  • Solid amber (5 sekunder) - Medium ladning (30% - 80%)
  • Solid rød (5 sekunder) - Lav ladning (1% - 29%)

Ørepropper - Viser øreproppenes batteristatus når ladeetuiet ikke er koblet til strøm og øreproppene er i etuiet.
  • Solid grønn (5 sekunder) - Fulladet
  • Langsomt pulserende amber (5 sekunder) - Lader

Ladestatus

Ladeetui (ingen ørepropper) - Viser ladeetuiets ladestatus når etuiet er koblet til strøm (via USB-kabel eller trådløs lader) og øreproppene ikke er i etuiet.
  • Solid grønn - Fulladet
  • Langsomt pulserende amber - Lader

Ørepropper - Viser øreproppenes ladestatus når øreproppene er i etuiet og etuiet er koblet til strøm (via USB-kabel eller trådløs lader).
  • Solid grønn - Fulladet
  • Langsomt pulserende amber - Lader
    Obs: Hvis øreproppene er fulladet, men etuiet fortsatt lader, vil LED-en fortsatt pulseres sakte i amber. Koble etuiet fra strøm for å sjekke øreproppenes ladningsnivå.