Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Forstå LED-indikatorstatuslamper og informasjon

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Statuslys

STRØMLYS

Viser status for batteri, lading, oppdatering og feil.
LYSAKTIVITET SYSTEMSTATUS
Hvitt fast Fulladet/På
Oransje fast Lavt batteri
Blinker oransje Må lades
Blinker sakte hvitt Blinkersakte hvitt Pulserer sakte hvitt Lader
Blinker hvitt 3 ganger (gjentatt) Oppdaterer programvare (trådløst)Oppdaterer programvare (trådløst)
Raskt blinkende hvitt (3 sekunder) Tilbakestilling fullført
Raskt blinkende hvitt (3 sekunder) Gjenoppretting fullførtRaskt blinkende hvitt (3 sekunder) Gjenoppretting fullførtRaskt blinkende hvitt og oransje (vekslende) Feil - kontakt Bose kundeserviceFeil - kontakt Bose kundeservice
Blinker oransje 3 ganger (gjentatt) Defekt batteri - kontakt Bose kundeservice

BLUETOOTH-LYS

Viser status for Bluetooth-tilkobling.
LYSAKTIVITET SYSTEMSTATUS
Blinker sakte blått Klar til å koble til
Blinker raskt blått Kobler til
Hvitt fast Tilkoblet
Blinker hvitt 2 ganger Enhetsliste slettet

SNARVEISLYS

Viser status for høyttalere når kobling er satt som snarvei.
LYSAKTIVITETLYSAKTIVITET SYSTEMSTATUS
Blinker sakte hvitt Høyttalere kobler sammen
Hvitt fast Høyttalere sammenkoblet