Bose QuietComfort ørepropper

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Oppdatere øreproppene

Viktige ting å vite

• Hvis øreproppene er slått av mens de oppdateres, vil oppdateringen gjenoppta når de slås på igjen og kobles til appen
  • Det anbefales å holde Bose QCE-appvarsler aktivert slik at du er klar over når en oppdatering er tilgjengelig

Installere en oppdatering

1. Når en oppdatering er tilgjengelig, og øreproppene er slått på og koblet til Bose QCE-appen, viser hovedskjermen i appen Ny oppdatering tilgjengelig.

2. Trykk på den blå banneret, deretter Start oppdatering.

3. Trykk Start for å begynne å laste ned oppdateringen. Hvis du spilte av lyd, vil lyden pause under oppdateringsprosessen. Ikke legg øreproppene tilbake i etuiet.

4. Når oppdateringen er lastet ned, vil den installeres.
  5. Når den er installert, vil øreproppene starte på nytt.
  6. Når øreproppene slås på igjen, vil appen bekrefte at oppdateringen var vellykket. Trykk Ferdig. Du kan nå fortsette å bruke dem eller returnere dem til ladeetuiet.