Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Oppdatere programvaren eller fastvaren for produktet

Programvare- og fastvareoppdateringer forbedrer produktfunksjoner og -stabilitet. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for å holde produktet i best mulig stand.

Se etter tilgjengelige oppdateringer

Du kan se etter oppdateringer fra Innstillinger > produktoppdatering i Bose-appen.
Her ser du den gjeldende programvareversjonen som er installert på produktet ditt, og eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Oppdatere høyttaleren

Automatisk oppdatering

Høyttaleren begynner å oppdatere automatisk når den er koblet til Bose-appen, og en oppdatering er tilgjengelig. Følg appinstruksjonene.
Når oppdateringen starter, blinker strømlampen hvitt 3 ganger (gjentas) til oppdateringen er fullført.

Manuell oppdatering

Du kan også oppdatere høyttaleren ved hjelp av Bose updater-nettstedet. Gå til: btu.Bose.com på datamaskinen din, og følg instruksjonene på skjermen.
Når oppdateringen starter, blinker strømlampen raskt hvitt i 10 sekunder.

Få hjelp hvis oppdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med å installere oppdateringen for produktet, kan du se programvare- eller fastvareoppdatering vil ikke installere.