Bose QuietComfort ørepropper

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilbakestille produktet ditt

En tilbakestilling kan starte produktet på nytt, eller den kan bruke lokalt lagrede produktinnstillinger, for eksempel sammenkoblede enhetslister. Finn ut hvilket alternativ som er tilgjengelig for å tilbakestille produktet.

Start øreproppene på nytt:

Hvis øreproppene ikke svarer, kan du starte dem på nytt.
Merk: Å starte øreproppene på nytt sletter ikke noen innstillinger.
  1. Trykk og hold hver ørepropp i 15 sekunder til du hører en tone.
    Øreproppene slår seg av.
    MERK: Hver ørepropp må slås av individuelt.
  2. Hold hver ørepropp i 1 sekund for å slå dem på. Hver ørepropp må slås på individuelt.

For å gjenopprette øreproppene:

En gjenoppretting til fabrikkinnstillinger sletter alle innstillinger og returnerer øreproppene til deres opprinnelige tilstand fra esken. Etterpå kan øreproppene konfigureres som om de ble satt opp for første gang.
Gjenoppretting til fabrikkinnstillinger anbefales kun hvis du har problemer med øreproppene som annen feilsøking ikke har løst.
  1. Slett øreproppene fra Bluetooth-listen på enheten din.
  2. Trykk og hold den høyre øreproppen i 7 sekunder til du hører "Klar til å pare" etterfulgt av en tone. Slipp når du hører tonen.
    Øreproppene er nå gjenopprettet til sin opprinnelige tilstand fra esken.