Bose SoundLink Flex bærbar høyttaler (andregenerasjon)

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Koble til en Bluetooth®-enhet ved hjelp av Bose-appen

Finn ut hvordan du bruker Bose-appen til å koble produktet trådløst til en Bluetooth-enhet, for eksempel en smarttelefon eller datamaskin. Dette gjør at du kan kontrollere lyden du hører fra produktet.

Du kan koble til en Bluetooth®-enhet ved hjelp av Bose-appen eller knappene på produktet.

Nedenfor viser vi deg hvordan du kobler til ved hjelp av Bose-appen. Hvis du vil ha hjelp til å koble til uten appen, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet.

Bruk appen til å sette produktet ditt i paringsmodus.

Merk: Bildet kan vise et annet produkt, men prosessen er den samme.

1. Åpne Bose-appen.
  2. Trykk på "Koble til" under Bluetooth-høyttalerseksjonen.
  3. Velg "Kilde".
  4. Trykk på "+"-ikonet til venstre for "Legg til ny".
  5. Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten din og velg Bose-høyttaleren. For flere detaljer om ulike enhetstyper, se seksjonen nedenfor.
  6. Vent på bekreftelsesmeldingen. Når enheten er koblet til, vil høyttaleren lage en lyd, eller lyset vil slutte å blinke. Du er nå koblet sammen.

Hvilken enhet vil du koble til?

Smarttelefon eller Nettbrett

Datamaskin

TV

Hvis du ikke kan koble til en Bluetooth®-enhet, kan du prøve feilsøkingsforslagene våre.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kan ikke koble til en Bluetooth®-enhet.